Skip to main content
Åpningstider: Mandag – Fredag 08 – 15:30 (unntatt helligdager)     

Velkommen til Tromsø!

Tromsø er en fin by å være student i. Du har tilgang til det meste: både fjell og hav, trening, butikker, restauranter og utesteder. Tromsø er Norges 9. største by, og det meste er tilgjengelig uten for mye planlegging og tidsbruk.

Strandvegen Studentheim har sentral beliggenhet i Tromsø – sentrum sør. I umiddelbar nærhet til Studentheimen finner du både matbutikker, apotek,  spisesteder, barnehage, treningssenter, turområde og fotballbane. Det er gåavstand fra Strandvegen Studentheim til sentrum. På vei inn til sentrum finner du både akvariet Polaria (spesiell bygning som ser ut som isblokker som faller) og teateret Hålogaland teater.

I Tromsdalen finner du gondolbanen Fjellheisen, som gir en fantastisk panoramautsikt over Tromsø, og et enormt skue av fjell, hav, øyer og fjorder.  Det er populært å gå opp Sherpatrappa til Fjellheisen. Det er restaurant på toppen.

Tromsø er omgitt av fjell. Det er muligheter for fjellturer både sommer og vinter, og du finner turer egnet for både nybegynnere og proffe fjellklatrere. Det er kjapt og enkelt å komme ut i naturen her i Tromsø

Busstilbudet i Tromsø er veldig godt, og de aller fleste attraksjoner er lett tilgjengelig med buss fra Strandvegen Studentheim. Uansett hvilken side av veien du tar bussen fra, så går bussene til universitetet.